Terassisuunnitelma

Huomenta! Sunnuntai ja sataa sataa ropisee. Nukkuminen on meillä yliarvostettua, täällä ollaan oltu hereillä jo seitsemältä.

Nellin kodin tarina etenee. Nyt vuorossa niinkin ajankohtainen tila kuin terassi. Terassin ainoa olemassa oleva tavara oli pallogrilli eli sain suunnitella terassin täysivaltaisesti. Lähtökohtana suunnittelussa oli se, että terassille haluttiin sekä rentoutumista varten tilaa että ruokailupyötä. Sotkasta löytyikin monikäyttöinen polyrottinkinen sohva, josta saa halutessaan pois keskellä olevan ylösnostettavan pöydän/käsinojan sekä ulostulevat ”rahit” saa istuinosan alle. Terassin pöytä ja tuolit sekä samaan sarjaan kuuluva penkki löytyivät Ikean valikoimasta. Ko. tuotteista sai mukavasti alennusta Ikea Familyn jäsenenä. Penkki toimii hyvänä lisäistuintilana ja sen voi vaihtelun vuoksi laittaa myös tuolien tilalle pöydän toiselle puolelle.

Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

Ihanat tunnelmavalot, jotka toimivat auringon voimalla, ovat Clas Ohlsonin valikoimasta. Terassi on katettu, joten valoja saa kivasti ripoteltua roikkumaan eripuolille terassia tunnelmaa luomaan. Kori toimii terassilla säilytystilana mm. grillihiilille. Harmaisiin kukkaruukkuihin on tarkoitus istuttaa yksivuotisia kukkia. Mustat kynttilänalustat ja harmaansävyiset kynttilät tulevat pöydälle. Pyöreä vesihyasinttimatto rikkoo hauskasti muuten suoralinjaista sisustusta. Mustavalkoiraitainen tyynynpäällinen on Ikean valikoimasta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s