Projekti Valokaaren kalustetoimittaja valittu

Viime viikko olikin juhannuksen vuoksi tynkäviikko ja se menikin todella nopeasti ja pitkälti projekti Valokaaren kalustetoimittajavalinnan parissa. Lupasin aiemmassa postauksessa, että kerron teille, mihin toimittajaan päädyimme ja mistä syistä. Ensinnäkin oli tarkoitus kilpailuttaa kolme toimittajaa, mutta yksi toimittajista jäi matkasta, koska emme saaneet sovittua heidän kanssaan tapaamista. Ehdotin aikaa, mutta heistä ei sitten ikinä kuulunut mitään. Sitten jäikin enää kaksi, joista valita ja tässä kohtaa olen toisaalta tyytyväinen, että jäikin vain kaksi, koska valinta osoittautui erittäin hankalaksi näiden kahdenkin välillä.

Molempien tarjoajien kalusteet olivat laadukkaita, palvelu erittäin hyvää ja asiantuntevaa, mutta pidemmän korren vei lopulta toimittaja, jolla on pitkä kokemus toimimisesta Suomen markkinoilla ja joka myös yleisesti tunnetaan laadukkaana kalustetoimittajana. Voidaan sanoa niinkin, että ko. valmistaja on saanut luotua itselleen vuosien saatossa maineikkaan brändin, joten jotain heidän on täytynyt tehdä oikein. En pidä teitä enempää jännityksessä, valitsimme Puustellin. Yritys kertoo kotisivuillaan, että Innolink Researchin vuonna 2015 tekemässä tutkimuksessa Puustellin asiakastyytyväisyys on toimialan paras ja 93% asiakkaista suosittelee heitä. Nyt jäämmekin mielenkiinnolla seuraamaan, pääseekö projekti Valokaari mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

de44a-img_21702b252822529

Ehkä kiinnitit huomiota, että olen puhunut kalustetoimittajasta, en ainoastaan keittiötoimittajasta. Kohteeseen tosiaan tulee kaikki kalusteet Puustellin kautta eli keittiö, kodinhoitohuone, wc:n ja pesuhuoneen kalusteet sekä lisäksi liukuovikaapistojen ovet eteiseen, makuuhuoneisiin ja työhuoneeseen, rungot tehdään liukuovikaapistoihin itse.

Seuraavassa postauksessa kurkistetaan niinkin ajankohtaiseen tilaan kuin terassille. Nimittäin Nellin kodin terassisuunnitelma on nyt valmiina. Meidän karvakorva on nyt näköjään sitä mieltä, että nyt saa kirjoittelu loppua ja ulos lenkille. Ei auta muu kuin lähteä tuonne sateesen, mutta sen jälkeen pääsen herkuttelemaan kuvassakin näkyviä kirsikoita. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s