Vessafiilistelyä

Sateinen viikonloppu täällä Vaasassa, mikä ihana tekosyy ottaa hiukan rennommin. Joutenolo kun on todellinen haaste välillä omalle luonteelle. Sadepäivistä inspiroituneena jaankin teille fiiliksiä omasta kodista ja tällä kertaa vuorossa niinkin luova tila kuin vessa.

Meidän kodissa on yhteensä kolme vessaa, yläkerrassa yksi ja alhaalla kaksi, joista toinen pesuhuoneen yhteydessä. Nyt esittelen meidän päävessan alakerrasta, joka on meillä myös eniten käytössä. Kotimme suunnittelijalta tuli aikanaan kiva idea, kun hän ehdotti kahta allasta vessaan. Aika usein molemmat altaat ovat myös yhtaikaa käytössä, etenkin illalla hammaspesun aikaan. Uskon, että tulevaisuudessa ne ovat vieläkin aktiivisemmassa käytössä, kun käyttäjiäkin on useampia.

Vessassa on kaksi päätyseinää laatoitettu ja kaksi  muuta seinää on maalattu erikoistehostetta käyttäen. Tämä on kustannustehokas ratkaisu, koska jo itsessään laatat ovat hintavia ja lisäksi laatoitustyö maksaa. Kattoon ideoin kuvissakin näkyvän ratkaisun, jossa kipsilevystä on tehty ikään kuin ”kotelot” kiertämään kauttaaltaan tilaa ja niihin on upotettu valaisimet. Tämmöisillä pienillä jutuilla voi saada niinkin arkiseen tilaan kuin vessaan melko juhlavan fiiliksen. Oman juhlavuutensa tilaan tuo korkeakiiltoinen taso.

Vessafiilistelyä

Vessafiilistelyä

d7b8e-img_20912b252822529

a644a-img_1433

Vessafiilistelyä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s