Makuuhuone, rauhan tyyssija

Nellin kodin sisustussuunnitelma etenee, viimeksi esittelin teille työhuoneen. Nyt on vuorossa  pariskunnan makuuhuone. Huoneessa oli valmiina ainoastaan 160 cm leveä parisänky. Asukkaiden toiveena oli saada huoneeseen yöpöytä ja sängynpääty sekä  verhot, matto ja valaistus. Pariskunta oli jo ahkeroinut ennen kuin menin tutustumaan kohteeseen, seinistä oli jo poistettu 2000-luvun alun tyyliset tapetit boordeineen. Huoneessa oli myös valmiina vaatekaappi, jossa oli samanlaiset ovet kuin alakerran työhuoneessa. Niiden osalta pohditaan vielä ovien vaihdon ja uuden kaapin välillä.

Päätin yhdistää toiveen sängynpäädystä ja yöpöydistä. Ikeasta löytyi edullinen sängynpääty, joka toimii myös yöpöytänä ja lisäksi päädyissä on kätevästi säilytystilaa. Sängynpääty tulee vasten K-raudasta löytämääni rauhallista tapettia. Muut seinät maalataan jommalla kummalla kollaasin maaleista. Toinen maaleista on hiukan lämpöisemmän sävyinen Harso Tikkurila H495 ja toinen taittaa enemmän kylmään Bungalow Tikkurila G500.

Pyöreän mallinen kattovalaisin löytyi Clas Ohlsonin valikoimasta. Pyöreästä muodosta inspiroituneena löysin Hemtexiltä maton, joka noudattaa samaa pyöreää linjaa. Pöytävalaisimia etsin asukkaalle muutaman eri vaihtoehdon ja mieleinen löytyi lopulta Prisman valikoimista. Päiväpeitto on Ikean valikoimasta ja verhot Anttilasta. Verhossa on pieni kuviointi, kun sitä katsoo lähempää, päiväpeitossa taas toistuu kivasti värimaailma, jota huoneessa on. Tuoli on Jyskin valikoimasta.

Mielestäni makuuhuoneen sisustuksen pitää olla melko rauhallinen, kun siellä on tarkoitus kuitenkin päivän päätteeksi rentoutua ja päästä rauhalliseen uneen. Viihtyisitkö sinä näillä sävyillä sisustetussa makuuhuoneessa?

872fa-kollaasi_makuuhuone_3

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s