Aarre

Olen kirppisihmisiä, mutta nyt en ole pitkään aikaan ehtinyt käydä kirppareilla. Onneksi on näitä FB-kirppareita, joissa asiointi onnistuu virtuaalisesti. Kerrankin olin ajoissa asialla ja löysin aarteen Vaasan alueen pulinakirppikseltä, nimittäin aidon 50-60-luvun pinnatuolin 10 eurolla. Nyt pohdinkin, minne tämän kaunokaisen sijoittaisin ja mitä sille tekisin. Toisaalta haluaisin jättää sen alkuperäiseen kuosiin, mutta taas toisaalta tekisi mieli vähän fiksata sitä. Mustaksi sen jätän, mutta mietin tuota istuinosaa, että josko sen vain hioisi ja ja lakkaisi? Mitä sinä tekisit tälle aarteelle vai tekisitkö mitään?

fc2a6-img_1939

2ee2a-img_1944_edited

50c2a-img_1940

37a38-img_1942_edited

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Aarre

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s