Mitäs uutta tällä kertaa?

Vihjasinkin jo edellisessä postauksessa, että minulla on käynnistynyt uusi projekti ja olen tästä kovin innoissani. Saan nimittäin suunnitella sisustuksen vuonna 2002 rakennettuun omakotitaloon, joka kaipaa päivitystä tälle vuosikymmenelle. Kyseessä on todella nätti ja hyvin tämän ajan henkeen suunniteltu talo, jossa on mm. harjaan asti korkea olohuone, hyvin säilytystilaa ja järkevästi mietityt neliöt.

Nyt alkuvaiheessa suunnittelen taloon eteisen,  päämakuuhuoneen, työhuoneen, yläkerran aulan sekä terassin. Minulla on käsillä siinäkin mielessä todella herkullinen tilanne, että asukkaat ovat muuttaneet pienestä asunnosta isoon omakotitaloon, joten saan suunnitella tilat kokonaisvaltaisesti, koska huonekaluja ei juurikaan ole valmiina. Tarkoitus on kuitenkin suunnitella pienen budjetin remontti.

Olen koko päivän pohtinut touhuilun lomassa, millä nimellä kutsuisin tätä uutta projektia ja äsken metsälenkillä välähti. Talossa asuu valloittava koira nimeltään Nelli, joten tämän projektin nimeksi tulee Nellin koti. Jatkossa, kun kerron tämän projektin kuulumisia, niin käytän edellä mainittua nimeä. Huomenna esittelen teille suunnitelman ensimmäisen huoneen osalta. Asukkaat toteuttavat suunnitelmiani hiljakseen ja esittelen valmiita tiloja blogissa sitä mukaan, kun ne valmistuvat.

5d4f1-nellin2bkoti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s