Vaasa TV ja DESIGN BY HANNA K.

Unettomia öitä ja hullunkova kutina! Olihan nyt kaamea tauti, nimittäin enterorokko. Sitä ollaan meidän perheessä selätetty nyt yli viikon verran, muistona on edelleen rakkoja käsissä ja jaloissa. Olisikin nyt niin, että kun taudin kerran sairastaa, niin siitä ei tarvi enää kärsiä. Tämä viheliäinen tauti saattaa kuitenkin iskeä milloin hyvänsä uudestaan. Tervetuloa siis päiväkotiarki ja pöpöt.

Laitoin viime viikolla Facebookiin pienen vilauksen tulevasta mielenkiintoisesta jutusta, kävin nimittäin Esa Siltalopin/ VaasaTV:n studiolla. Esa Siltaloppi on vaasalainen pitkän linjan tv-tuotannon ammattilainen, joka on perustanut VaasaTV:n meidän kaikkien vaasalaisten ja muidenkin iloksi. Käyhän tutustumassa täällä, jos kyseinen media ei ole vielä tuttu. VaasaTV:ltä löytyy oma studio Vaasan keskustasta, josta tehdään ihan oikeita lähetyksiä. Muun muassa viime lauantaina tuli mielenkiintoinen ohjelmanumero, jossa ammattilaiset antoivat väri- ja tyylivinkkejä. Kurkkaa lähetys täältä.

No, miten tämä sitten liittyy minuun? Sain kunniatehtävän sisustaa studion Kaluste Niemelän/ Stemman kalusteilla. Tämä on taas sarjassaan uusi ja erilainen case, innostuneena hyppään mukaan  projektiin. Katsotaan, millainen lopputulos tästä tulee.

Toivottavasti te lukijat olette pysyneet terveinä syksyn pöpöistä huolimatta.

ae5b6-img_41912b252822529

Syksyinen tunnelma meidän terassilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>