Terassisuunnitelma

Huomenta! Sunnuntai ja sataa sataa ropisee. Nukkuminen on meillä yliarvostettua, täällä ollaan oltu hereillä jo seitsemältä.

Nellin kodin tarina etenee. Nyt vuorossa niinkin ajankohtainen tila kuin terassi. Terassin ainoa olemassa oleva tavara oli pallogrilli eli sain suunnitella terassin täysivaltaisesti. Lähtökohtana suunnittelussa oli se, että terassille haluttiin sekä rentoutumista varten tilaa että ruokailupyötä. Sotkasta löytyikin monikäyttöinen polyrottinkinen sohva, josta saa halutessaan pois keskellä olevan ylösnostettavan pöydän/käsinojan sekä ulostulevat ”rahit” saa istuinosan alle. Terassin pöytä ja tuolit sekä samaan sarjaan kuuluva penkki löytyivät Ikean valikoimasta. Ko. tuotteista sai mukavasti alennusta Ikea Familyn jäsenenä. Penkki toimii hyvänä lisäistuintilana ja sen voi vaihtelun vuoksi laittaa myös tuolien tilalle pöydän toiselle puolelle.

Omakotitalon pienen budjetin sisustussuunnitelma

Ihanat tunnelmavalot, jotka toimivat auringon voimalla, ovat Clas Ohlsonin valikoimasta. Terassi on katettu, joten valoja saa kivasti ripoteltua roikkumaan eripuolille terassia tunnelmaa luomaan. Kori toimii terassilla säilytystilana mm. grillihiilille. Harmaisiin kukkaruukkuihin on tarkoitus istuttaa yksivuotisia kukkia. Mustat kynttilänalustat ja harmaansävyiset kynttilät tulevat pöydälle. Pyöreä vesihyasinttimatto rikkoo hauskasti muuten suoralinjaista sisustusta. Mustavalkoiraitainen tyynynpäällinen on Ikean valikoimasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>