Sneak peak InMedin toimitilan sisustuksesta

Kerroin jokin aika sitten, että pääsin erittäin mielenkiintoiseen projektiin mukaan, nimittäin suunnittelemaan terveyspalveluita tuottavalle yritykselle nimeltään InMedi, uusia toimitiloja. Olenkin työskennellyt tämän projektin parissa tiiviisti viime ajat. Tiloja remontoidaan jo kovasti ja sisustus alkaa olla aikalailla selvillä. Tässä teille lukijoilleni pieni sneak peak tulevista suunnitelmista.

33b51-fiiliskuva_sisustus_inmedi

Lähtökohtana suunnittelussa toimii yrityksen logo, jossa on sinistä ja limenvihreää, värimaailma on pitkälti rakennettu näiden sävyjen ympärille. Yleisvärinä tilassa toimii vaaleanharmaa , jota tulee pääasiallisesti seiniin, lisäksi laminaattilattia on vaaleanharmaa. Erityinen elementti yrityksen odotusaulassa on rauhoittava merimaisema, joka sopii hyvin niin toimialaan kuin Vaasan saaristoonkin. Muutama tilan seinä maalataan limenvihreäksi ja tummanharmaata on pienissä yksityiskohdissa.

Yrityksellä on valmiina kalusteita edellisestä toimitilasta. Näitä hyödynnetään myös uusissa tiloissa, lisäksi olen etsinyt uusia kalusteita, jotka sopivat yhteen jo olemassa olevien kanssa. Kuvassa oleva tuoli on yksi näistä. Lisäksi vihreillä tekokasveilla piristetään tilan ilmettä. Yrityksen slogan ”Välitämme sinusta aidosti.”, tulee myös tilan seinälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>