”Salainen” projekti

Kuulostipa otsikko myhkäiseltä. Olen tässä toteutellut erästä projektia, mutta en ole ehtinyt kertoa siitä täällä blogissa ollenkaan. Korjaan nyt asian! Ehkä olette törmänneet yritykseen nimeltään Kiffel, joka lupaa puolittaa perheiden riidat ja tarjoaa oikotietä onneen. Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Jenni Parpalan luotsaama Kiffel tarjoaa siis siivouspalveluita keskilattiasutasun, puranapaketin tai pirttihirmun muodossa. Täältä pääset tutustumaan palveluihin.

Miten tämä sitten liittyy minuun? Sain eräänä päivänä viestin, että Jenni oli ihastunut InMedin toimitilaan, jonka olin suunnitellut. Kiffel avaa uuden toimistotilan ja halusi, että teen sisustussuunnitelman myös heille. Kyllä tuli kiva fiilis tästä yhteydenotosta. Suunnitelma on jo valmis ja esitelty asiakkaalle ja seuraavaksi odotellaan, että tila valmistuu ja se voidaan kalustaa. Tämä oli siinäkin mielessä erilainen case, että pyysin opiskelukaveriani Carita Takkulaa mukaan projektiin ja teimme suunnitelman yhdessä. Oli mielenkiintoista yhdistää kahden suunnittelijan näkemyksiä.

kiffel_sisustussuunnitelma_blogiin

Tilan värimaailma mukailee yrityksen ilmettä sekä kuvastaa yrityksen rempseää otetta.

 

 

Rentouttavaa illan jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>