Pienen eteisen uusi ilme

Tänään on ollut mukava päivä! Ollaan käyty Kristiinankaupungin markkinoilla monien vuosien tauon jälkeen. Kuinka ihana ja idyllinen kaupunki se onkaan. Katseltavaa oli vaikka kuinka paljon, erilaisia kojuja oli kaupunki täynnä. Saavuttaessa Kristiinankaupunkiin kannattaa matkalla poiketa Lillagårdsbutikenissa. Löysin itselleni sieltä mm. kauniin käsityöntä tehdyn LoBendin korun.

Siirrytäänpäs markkinafiilistelyistä Nellin kodin pienen eteisen muutoksen pariin. Tämä suunnitelma on ollut jo valmiina pidemmän aikaa, mutta en ole ehtinyt sitä esittelemään. Kyseessä on siis tosiaan pieni eteinen, jossa on 2000-luvun alulle tyypillinen terrakotan värinen laattalattia. Päätinkin sijoittaa lattiaan parvekkeelle tarkoitettua kokolattiamattoa, jolloin laatat saadaan piiloon, eivätkä ne hallitse tilan värimaailmaa. Yksi seinä maalataan tummanharmaalla maalilla ja muut seinät jäävät vaaleiksi, ettei tilasta tule liian ahtaan tuntuinen. Ikeasta löytyi riittävän kapea kenkäkaappi tilaan.

Seinille kiinnitetään muutama Ikean Enudden-sarjan seinäsäilytin, joihin saa laitettua kätevästi esim. aurinkolasit, avaimet tai muuta vastaavaa. Nelli-koiran lenkkeilynarun saa myös roikkumaan seinäsäilyttimeen. Saman Enudden-sarjan naulakot toimivat esim. laukkujen ja takkien säilytyspaikkana. Nellin kodissahan on vielä eteisen jälkeen iso aula, jossa on kunnollinen iso vaatekaappi.

Pitäähän eteisessä tehdä vielä myös viimeinen tsekkaus ennen ulos lähtemistä, joten Jyskin pyöreä peili tulee eteisen seinään. En saa peiliä tähän linkitettyä, sillä asukkaat vielä säkällä löysivät yhden peilin. Tuote on poistunut nyt ilmeisesti valikoimasta. Tilan kruunaa yksinkertainen valaisin, joka löytyi Clas Ohlsonin valikoimasta.

634ce-eteinen_sisustus_kollaasi_3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>