Päähänpisto

Olimme eilen Vaasan torilla fiilistelemässä Jukka-Poikaa (Osa ehkä huomasikin instan puolella.), oli muuten hauska heppu ja viihdyttävä show. En ollut aiemmin nähnyt livenä, mutta kannatti kyllä mennä katsomaan. Miten sitten otsikko ja Jukka-Poika liittyvät toisiinsa? Noh, sain sitten keikan jälkeen ystävän innoittamana päähänpiston käväistä Anttilan konkurssimyynnissä. Sieltä jäikin käteen sitten yhtä ja toista. Olen aina tykännyt Annon tuotteista ja nyt niitä oli edullisesti tarjolla. Vink vink, kaikki sisustustuotteet olivat vähintään -40%.

Ensinnäkin tosiaan koko Anttilan reissu oli päähänpisto lisäksi toinen päähänpisto oli ostaa meille sinisiä sisustuselementtejä. Muistan aikanaan joskus yläasteikäisenä, kun värit oranssi, keltainen, vihreä ja sininen olivat kovasti pinnalla sisustuksessa. Itse kuuluin silloin tuohon oranssi/keltainen leiriin, enkä piitannut niinkään sinisestä. Nyt yhtäkkiä olen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni innostunut sinisestä sisustuselementtinä. Olen jo nimittäin pitkään ihastellut sinisen sävyjä, joita on tällä hetkellä paljon sisustuksessa.

Alunperin ajattelin, että sijoitan ostamani tavarat olohuoneeseen. Sitten välähtikin, että uudistan meidän oman makkarin. En ole kyseistä tilaa vielä edes esitellyt täällä blogissa ja siihen on syynä juurikin se, että en ole ollut sen sisustukseen tyytyväinen. Postailen jossain kohtaa kuvia siitä, miten nämä ostokset lopulta löysivät paikkansa meillä.

img_3662

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>