Nyt täytän eilisen lupauksen

Mitä sitä tuli eilisessä postauksessa luvattua? No lupasin esitellä uuden sisustusprojektin (Nellin koti) yhden huoneen sisustussuunnitelman. Otin työhuoneen ensimmäiseksi työn alle, koska asukas työskentelee päivittäin kotoa käsin, joten työhuoneella on suuri merkitys. Huoneessa oli jo valmiina musta Ikealta ostettu työpöytä, joten se toimi sisustussuunnitelman innoittajana. Lisäksi huoneessa oli vaatekaappi, joka toimii tällä hetkellä myös työhön liittyvien tavaroiden säilytyspaikkana. Sen osalta vielä pohditaan, että vaihdetaanko vain ovet vanhoihin runkoihin vai ostetaanko kokonaan uusi kaapisto. Nykyiset ovet ovat kovin 2000-luvun alun henkiset.

Olen tehnyt suunnitelmastani kuvakollaasin, josta näkee hyvin koko huoneen kokonaisuuden. Kuvakollaasin alle linkitän jokaisen tuotteen, niin myös te lukijat tiedätte, mistä lähteä etsimään, jos jokin tuote miellyttää silmää.

70596-matin2bja2bpriskan2bty25c325b6huone_final

 Esittelen kuvakollaasin tuotteet ylhäältä vasemmalta oikealle päin rivi kerrallaan edeten:

Tarkoitus on tosiaan tehdä kokonaisuudessaan melko pienen budjetin remontti, joten olen hyödyntänyt paljon Ikean tuotteita. Itse tykkään ko. yrityksen tuotteista ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Heidän sivuiltaan on myös helppo etsiä tuotteita. Huoneessa tehdään luovaa työtä, minkä vuoksi valitsin tilaan keinutuolin. Siinä on mukava ottaa tauko ja irrotella ajatuksia. Nelli-koiran saattaa myös löytää ko. tuolilta kiikkumasta. Hänellä kun on tapana työskennellä emännän kanssa. Värimaailman osalta huoneessa on mustan, beigen ja valkoisen liitto. Mustavalkoinen tapetti laitetaan yhdelle seinälle ja muut seinät maalataan valkoisiksi.

Esittelen teille työhuoneen ennen ja jälkeen kuvat sitten, kun tila on tehty valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>