Mitäs uutta tällä kertaa?

Vihjasinkin jo edellisessä postauksessa, että minulla on käynnistynyt uusi projekti ja olen tästä kovin innoissani. Saan nimittäin suunnitella sisustuksen vuonna 2002 rakennettuun omakotitaloon, joka kaipaa päivitystä tälle vuosikymmenelle. Kyseessä on todella nätti ja hyvin tämän ajan henkeen suunniteltu talo, jossa on mm. harjaan asti korkea olohuone, hyvin säilytystilaa ja järkevästi mietityt neliöt.

Nyt alkuvaiheessa suunnittelen taloon eteisen,  päämakuuhuoneen, työhuoneen, yläkerran aulan sekä terassin. Minulla on käsillä siinäkin mielessä todella herkullinen tilanne, että asukkaat ovat muuttaneet pienestä asunnosta isoon omakotitaloon, joten saan suunnitella tilat kokonaisvaltaisesti, koska huonekaluja ei juurikaan ole valmiina. Tarkoitus on kuitenkin suunnitella pienen budjetin remontti.

Olen koko päivän pohtinut touhuilun lomassa, millä nimellä kutsuisin tätä uutta projektia ja äsken metsälenkillä välähti. Talossa asuu valloittava koira nimeltään Nelli, joten tämän projektin nimeksi tulee Nellin koti. Jatkossa, kun kerron tämän projektin kuulumisia, niin käytän edellä mainittua nimeä. Huomenna esittelen teille suunnitelman ensimmäisen huoneen osalta. Asukkaat toteuttavat suunnitelmiani hiljakseen ja esittelen valmiita tiloja blogissa sitä mukaan, kun ne valmistuvat.

5d4f1-nellin2bkoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>