Designia

Piipahdettiin viikonloppuna Tampereella serkun luona kylässä. Serkun vaimo tietää sisustusinnostuksestani, joten varoitin jo heti etukäteen, että haluaisin käydä tsekkaamassa Tampereen tarjonnan. Visiitti ei tosin mennyt kuten Strömsöössä kahden yksivuotiaan hupulaisen kanssa. Paljon jäi näkemättä. Eniten minua kiinnosti kuitenkin nähdä sisustusliike nimeltään Dom Dom, joka olikin visiitin arvoinen.

Olen jo pitkään etsinyt meille eteiseen naulakkoa, johon saisi ripustettua laukut ja olinkin jo ostamassa Muuton Dotseja. Tuli kuitenkin sellainen fiilis, että niitä on nähty niin paljon joka paikassa. Löysin meille tanskalaisen Anne Blackin suunnitteleman posliinisen ripustimen. Ostin ripustimia neljä kappaletta, kaksi mustaa ja kaksi valkoista. Nyt vain odottelen, että saan ne käyttöön. Liikkeesä oli aivan ihania printtikortteja, joita ostin tänne kotiin pieniksi sisustuselementeiksi. Kuvassa oleva Hello-kortti on seventytree.comin tuotantoa. Kurkkasin nyt samalla heidän sivuilleen ja sieltähän löytyy vaikka ja mitä. Kaksi muuta korttia ovat graafikko Tiina Kälkkäisen käsialaa. Olen Tiinan blogia lueskellutkin silloin tällöin pilkkuraita (Pics, dots, stripes).

9c0dd-img_3355

2989a-img_3397

Dom Domissa ollessamme kuulimme sattumalta, että sunnuntaina järjestetään Tampereen Tullikamarilla Designtori. Suuntasimme siis sinne ennen kotimatkaa. Keskittyminen ei ollut taaskaan mitään huippua pienen typyn kanssa ja reissu jäi valitettavasti melko lyhyeksi. Olisin halunnut kunnolla katsoa suomalaisten muotoilijoiden aikaansaannoksia. Kuitenkin jotain jäi käteen, ostin meille kaksi Linan valmistamaa hamam-käsipyyhettä. Käyttökokemusta näistä ei vielä ole montaa päivää, mutta ainakin muutaman päivän kokemuksella vaikuttavat hyviltä.

6c5c1-img_3366

Kommentit
  • Ihania löytöjä teit. Varsinkin nuo posliiniset ripustimet iski tähän sisustajaan. Mikä halkaisija noissa sun ostamissa on? Olisi kiva nähdä miltä ne näyttää teillä sitten seinässä ja miten ne sinne asettelet. 🙂

  • Kiitos Sarita kommentista ja kivaa, että löysit blogin kautta mieluisan tuotteen. 🙂 Mun ostamat on noita M-koon ripustimia, joissa on 4,5 cm halkaisija. Saan ne seinälle ehkä kohta, kun tuo toinen puolisko kiireiltään ehtii. Asettelu on myös vielä hieman mietinnässä. Laitan blogiin sitten kuvia, kun ripustimet ovat paikoillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>