DESIGN BY HANNA K. yhteistyöhön Suomen ostetuimman talomerkin kanssa

Toiminnantäyteiset pariviikkoa takanapäin. Ehkä huomasittekin, että olin Kiffelin vieraana live-lähetyksessä kuluneella viikolla. Videopätkä löytyy DESIGN BY HANNA K:n Facebook-sivulta, mikäli missasit sen. Keskustelimme Kiffelin Jennin kanssa lähetyksessä siitä, mitä kannattaa ottaa sisustuksessa huomioon siivouksen näkökulmasta.  Olen tutustunut Kiffeliin suunnitellessani heille uudet toimitilat Vaasan Kivihakaan. Aion esitellä tilat blogissakin kunhan ehdin kuvaamaan.

Mutta nyt otsikon aiheeseen. Olen todella otettu, nimittäin aloitan yhteistyön Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin kanssa. Autan Kastellin muuttovalmiin talon ostajia sisustusvalinnoissa Vaasan toimipisteessä yhteistyössä Kastelli-kauppias Mikael Bobergin kanssa.  Omakotitalon rakentamisessa on monta vaihetta ja valintaa, jotka asiakas joutuu tekemään. Ajatus on, että minä olen tukemassa asiakkaita näissä monesti kinkkisissäkin  valinnoissa. Lähden todella iloisin mielin mukaan yhteistyöhön. Nyt vaan kaikki talokaupoille Kastelliin.

kastellli_dbhk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>