Aurinkopurjeen metsästystä

Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu siltä, että voisi lentää. Tänään on ollut juurikin sellainen päivä. On ollut niin paljon energiaa, ettei tiedä, mihin hyppäisi seuraavaksi. Joka kevät saan todeta tämän saman auringon ja lämmön uskomattoman voiman, joka antaa kunnon energiapiikin. Ei olisi voinut täydellisempää säätä toivoa ensimmäiseksi äitienpäiväksi. Näitä päiviä siis lisää kiitos.

Tänään olikin oiva päivä laittaa terassia kesäkuntoon ja grilli kuumaksi. Meidän takaterassi on todella lämmin aamusta iltapäivään saakka, minkä jälkeen aurinko siirtyy pikkuhiljaa etupihalle. Terassi on tosiaankin niin lämmin, että siellä ei oikein edes pysty olemaan, etenkään pienen vauvan kanssa. Tästä syystä lähdinkin metsästämään meille aurinkopurjetta Clas Ohlsonilta  todetakseni kaupan olevan kiinni. Olen pitkään ihastellut näitä purjeita muiden blogeista ja nyt päätin meillekin sellaisen hankkia ja se tulee myös todella tarpeeseen, koska tarvitsemme varjoa terassille. Huomenna siis uusi yritys.

Laittelen tänne blogiin lisää kuvia ja fiiliksiä terassilta, kun saan sitä taas sisustettua lisää. Hainpa muuten tänään ensimmäisen kukankin meille. Saa nähdä, kauanko pysyy hengissä. Hortensia ei taida muutenkaan olla mikään helppohoitoisin. Tunnustettakoon, että en ole mikään viherpeukalo, vaikka kovasti haluaisinkin olla.

Aurinkopurjeen metsästystä

Aurinkopurjeen metsästystä

Aurinkopurjeen metsästystä

e2a97-img_1573

Aurinkopurjeen metsästystä

903c1-img_1593_edited

Nyt lähden vielä nauttimaan tästä mahtavasta säästä metsään kuvassakin vilahtavan karvakorvamme Rambon kanssa. Se kruunaa tämän tärkeän päivän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

KIRJOITTAJA: Hanna K.
Sisustussuunnittelu projektinjohto

Haaveilin sisustussuunnittelijan urasta pienestä pitäen, mutta työelämä vei minut aikuisena viestinnän ja markkinoinnin pariin. Palo sisustusta kohtaan ei kuitenkaan suostunut sammumaan, vaikka viihdyin viestintätyössäni.

Äitiyslomani aikana ajatus unelman toteuttamisesta kypsyi ja päätin ryhtyä rohkeasti tuumasta toimeen. Moni asia lähti liikkeelle juuri tästä blogista, jota nyt luet!

TILAA BLOGI SÄHKÖPOSTIIN

Saat sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun julkaisen uuden postauksen blogiin!

Email *

Luodaan yhdessä yrityksesi näköiset toimitilat! Lue lisää >>

Autan aina rakennusvaiheesta piensisustukseen! Lue lisää >>

Saat minusta timanttisen tiiminvetäjän! Lue lisää >>